Tilkøb ekstra moduler og funktioner til CMS Editor

CMS Editor er opbygget som et skalerbart system, hvor man kan bygge ekstra moduler på for at udvidde funktionalitet yderligere efter behov. Det kan være et man med tiden ønsker hjemmesiden på et andet sprog eller vil have mulighed for at besøgende kan tilmelde sig et nyhedsbrev.

Alle priser er excl. moms
 

 

Nyhedsbrev modul (inklusiv i Large-pakken)

Modul med database på de der tilmelder sig nyhedsbrevet. Du opsætter nyhedsmail nøjagtig på samme måde som når du arbejder med hjemmesiden. Nyhedsbrevet udsendes i HTML format.
Let at vedligeholde e-mail kartoteket og du kan sende en testmail til dig selv før du udsender til hele kartoteket. (Kun prof. udgaven).

 

 

1.295,-

 

Ekstra sprog modul

Modul der giver dig mulighed for at oprette en kopi af hele din danske hjemmeside og derefter oversætte den til det ønskede sprog. Da det er et selvstændigt modul kan du endvidere have andre sider her end i den danske version.

 

 

2.495,-

 

Lukket afsnit med særskilt login

Modul der giver mulighed for at oprette et lukket afsnit, hvor kun besøgende med adgangskode har adgang. Er ideelt til foreninger, sportsklubber m.m., som gerne vil have sider som kun medlemmerne kan se. (Kun  Large udgaven).

 

 

4.895,-

 

Topbanner-modul - roterende skift af billeder (opgradering til medium-pakken)

Modul hvor du kan skifte dit topbanner på hver enkelt side – uanset om det er en hoved- eller underside. Smart modul til de virksomheder, som gerne vil have visuelt fokus på sidens indhold.

 

 

1.200,-

 

Hjælp til at overflytte data fra "gammel" hjemmeside

Har du en kørende hjemmeside, men ønsker at skifte til CMS Editor, så kan vi hjælpe med at overflytte din "gamle" hjemmeside.

Ring for tilbud.

 

 

Ring for

Tilbud

CMS EDITOR • Mosevang 11 • 3540 Lynge • E-mail: torben@cmseditor.dk